Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storhet





ordet

omfamnar

kroppen











Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 17:37



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utmärkt uttryckt!
2018-07-17

    Niklas H
klockrent!!
2010-04-08

  /Isabel
Tre ord rymmer Storhet! Du beskriver så fint..
2010-04-08

    Max Poisé
som en jävla bamsekram...utan tvekan!!!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP