Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom fönster av glas

 

Kan vi

 du och jag landa mjukt

 

på den lenaste bomull

 

vill jag flyta tyngdlös

 

vibbrera som havets vågor

på den lenaste bomull

 

där livets dofter föder

sinnens njutning vi bara anar finns

 

Flyta tyngdlös

genom hav av mjuk värme

 

komma hem igen

till livets eviga stunder

 

Kan vi

komma hem

till oss

 

Bortom fönster av

 glas

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 22:46



Bookmark and Share


  Maria T
Öppna fönstret och
släppa in livet
Poesi med djupa tanka
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE