Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenande hingstar

Bokstäverna faller mellan raderna, vem kan då läsa det som står skrivet! Någon försöker tyda de omkullvälta tecknen. Ser inte vad som kommer ur dess uppochnervända formationer. Förstår inte, kan inte veta vad som avses. Tecknen ligger formlösa utan mening men med hopp om nytt innehåll!

Skynda omtänksamt till dess räddning, ni alla där ute som fortfarande tror på texternas möjligheter till nya omfamningar.

Guld lyser likt alabaster, vitt intill genomskinligt. Tanken flyr till gyllene ögonblick av liggande bokstäver, de vill resa sig upp och berätta nya sagor om människors liv. Glada skrider de fram över sidorna som skenande hingstar.  




Prosa (100-ordare) av KristinaE
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 23:16



Bookmark and Share


  Maria T
Ibland kan det vara svårt
att hitta ett enda ord
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE