Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Där står du på samma punkt

Fläcken av is

som gör dig

Förstelnad

Orörlig

Förgörlig

 

 Du  ser allt som rör sig runt dig

Vill gå vidare

men sitter fast

Förstelnade lemmar

Ensamt är det mörker

som omsluter

ofrivilligt

 

Tankarna går

Men du rör dig inte

Vill allt

Men stillheten förgör

Ville flyga högt över mark

Men sitter fast i sten

Ville skrika högt

Men inte ett ljud hörs

Simma långt ut från land

Men vågen sköljde över dig

 

Ville smälta fläcken av is

Ville sprida ljus i mörkret

Ville spränga sten

 

Mjuka upp dina själsliga atomer

Släpp in luft

Andas frihet och trygghet

på en och samma gång

Du ville lägga dig på skogens mossa som ett litet rå

Se solen och himlavalvets prakt

och bara vidröra, beröra

 

Gå bara GÅ

Gå bara GÅ

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Andrum
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum