Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då poeter dör

Då stavning
istället för ordets hjärta slår
då poeter dör
i slingrande drömmar
uppför tornet av elfenben
då fjäril gäspar
istället för med vingen
fort slå




Fri vers av Michael Lilja
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja