Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böglyrik 2

Du stod där full å pissade på ditt ben
då blev jag förälskad i dig
och önskade att det var mitt ben
jag ville bli din hund
eftersom alla sagt till mig
att jag var sämre än sån
vilken revansch




Fri vers av Michael Lilja
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja