Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




solens avbild...

 

se i år på dikets vägg

där vårsol värmer skönast

då knopp ges den första sol

mot markens djupa kyla

där växer solens avbild

och den vill gärna plockas

av en liten barnahand

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-09 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text!

Och ...

Fin bild!

Vad härligt att se dessa blommor ...

Det känns som det första riktiga vårtecknet!


Hälsn. Ann
2010-04-09

    ej medlem längre
Tussilago...det säkra vårtecknet:))
Vacker text och bild!
2010-04-09

  Nina Nightwish
Fin text, blir glad:)
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra