Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jaget hungrar


När golvet gungar


Du är vit i men,
ej grön uti för då
Grönskar ej ansikte.

Hur kan natur leva i
Andra färger och blomstra?

Världen gungar nu.
Upp och ner och du kräks…grönt
Magen känns tom, sååå skönt.

Havet skimrar i havsgrönt
Himlen är regnbågen därför
Är jag på Jorden.

Känslorna känns, bränns i
Själ som alltid helt Ny?




Fri vers av Taggsvamp
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp