Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Random




Frågor

Hur drömmer man
om man inte har syn och hörsel?

Hur känner man
om man saknar identitet?

Finns det något hopp
om det inte finns någon vilja?

Kan du vara tillfreds
om du inte är trygg?

Och kan du verkligen vara lycklig
om du inte känner dig trygg?




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 367 gånger
Publicerad 2010-04-09 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima