Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerfamntag

Jag undrar varför jag gör såhär
makar åt mig i sängen
tar bara upp ena sidan av den
inte hela
som om jag inte vore ensam
och jag sträcker ut min arm
som om du skulle finnas där
men min hand famlar i blindo
fattar bara om all tomhet
och jag önskar bara att du
ville lägga dig tillrätta på den
jag vill ha min arm under ditt huvud
din rygg mot min bröstkorg
jag vill hålla om dig
men jag omfamnar bara mörker

Om jag blundar
kan jag låtsas
att mörkret
är du






071210




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima