Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande ej sänt 15

Ibland saknar jag dig fortfarande så att jag nästan kräks
Jag önskar att vi lärt känna varandra idag och inte Då
Men skulle jag vara den jag är idag om jag inte gått igenom det jag gick igenom med dig?









080902




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima