Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrevs 060117




Varaktig

Mjukvara, hårdvara, förbrukningsvara
slitvara
Jag vill vara hållbar
i dina händer






Fri vers av Aenima
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima