Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kände ett sting av saknad




Safe

No falling asleep tonight
'cause you're not behind me
folded around me
covering my back
sensitive and vulnerable
I want your tender touch
and the feeling of safety

 

 

 

100702




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima