Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven 060830




Innerlig

"Kom ihåg att lycka sitter inuti"


men jag har inget inre
som lyckan kan fästa sig i





Fri vers av Aenima
Läst 508 gånger
Publicerad 2010-07-24 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima