Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G. igen och igen och igen.

(nu var det längesen dock)




Meddelande ej sänt 12

Du vet inte hur ont du gör
värre än kallbrand
värre än för trånga luftrör i minusgrader
värre än alla samlade svek jag råkat ut för
och allt du gjorde
var att ringa mig just i natt



041204




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima