Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

varför ska man krypa och be om nåd,

från en person som tycks ha dig runt sin lilla tråd

varför göra alla glada och se till så att alla sover gott,

när dem dig inte ens en tanke dig skänker blott

Varför treva och snava över dina känslor och tankar,

om du ändå snart rakt in i väggen med huvudet före bankar

varför gå runt och hoppas att du snart ömhet från andra kan få,

när du innerst inne vet att dina drömmar är svåra att nå

varför känna med hjärtat och odla ett ensamt litet frö,

där du en dag verkligen hoppas att du snart kan dö

varför inte bara mot solen högt uppe le och rodna

för en dag kommer hon att drömmarna dina ordna

sebastian järnberg












Fri vers av dengodabeskvien
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dengodabeskvien
dengodabeskvien