Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag...

Om jag kunde måla,
Skulle jag behöva måla hela världen för att visa hur vacker du är i mina ögon

om jag kunde sjunga,
skulle jag sjunga den vackraste melodi för att med sång visa hur mitt hjärta för dig blöder

om jag kunde skriva,
skulle jag skriva den finaste dikt för att bevisa hur mycket du för mig betyder

om jag kunde använda orden bra,
skulle jag rabbla upp dem vackraste orden ett öra kan få höra, bara för att du ska förstå vad jag försöker göra

jag kan inte måla,

jag är värdelös på att sjunga,

jag är inget höjdare på att skriva,

och jag är definitivt inte killen med ordförrådet

men om jag fick chansen, att dig få tillhöra,

om den så varade för en sekund,

så skulle du få veta,

att jag är ingen höjdare på kärlek, jag är ingen brud magnet, jag har ine stilen eller charmen,

men mitt hjärta dunkar för dig och dig ensdast

du lyser upp min värld,

du gör min kropp alldeles varm

du får mig att sväva över moln

du ger mitt hjärta vingar

du gör mig hel
p.s.. du vet vem du är..
/sebastian Järnberg




Fri vers av dengodabeskvien
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 00:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Låter lite som en poplåt

Den är inte oäven
Kan ta dig dit du vill
denna texten
till famnen som för tillfället inte ser
som i ögonblicket följer impulser
om en annan
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

dengodabeskvien
dengodabeskvien