Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen.


Släpp min blick och låt mig gå


hur ska jag kunna påstå att jag älskar dig
när jag inte ens hade kunskap nog
för att kunna definiera din ögonfärg

;du är gruskornet i min sommarsko

tänkte alltid att jag kunde stjäla en av dina lockar
se om skönheten återstod utan sin helhet

;dina revben skar som en lastbilsratt i mitt hjärterum

varför dokumentera något så fånigt som kärlek,

du ville ju bara knulla
stilla dina köttsliga lustar med min ängsliga kropp




Fri vers av Louisedottern
Läst 576 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-04-10 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
missar så mycket nu när jag aldrig hinner logga in längre. den här t ex. bara snubblade jag över denna sommarnatt kl.03.49 när jag ändå har nada för mig. ruggigt ruskigt bra. varenda rad, i stort sett, får mig att rysa till. men framförallt två sista raderna. känns i min ängsliga mage. vad bra du är!
2010-07-04

  Starfish-Aura
Shit vad snuskigt vackert...

Fridens liljor
2010-05-12

  Elinsomalltid
Skitbra, verkligen! Förstår precis vad du menar. Jag gillar titeln med. Den säger allt på ett simpelt sätt.
2010-05-12

  Rumi
Aj. Du träffar grovt rätt med den texten
2010-05-04

  Fröken svår
I en värld
där kärlek och sex
inte betyder samma sak
är du inte ensam
om att gå vilse.
2010-05-02

  lilla Du
så vacker...
2010-04-20

    ej medlem längre
se om skönheten återstod utan sin helhet,
spännande
2010-04-13

  Mrsbok
så fint unga dam!
2010-04-13

  Baystream
"se om skönheten återstod utan sin helhet" - mmm vackert!
2010-04-13

    Tea Alex
Sista två raderna fastnade jag för. Bra fångat!
2010-04-10

    tehdog
riktigt riktigt snygg faktiskt.
2010-04-10

  Karl den store
Oj, wow vad snyggt! Jag gillar detta!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern