Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rakt fram.


Stryptag om benig hals


Kväv mig min vackra lotus
använd mig som en bas till din närvaro,
mittpunkten som håller dig levande

kasta iväg allt som kallas samvaro,
;de fristående vägarna och den starka längtan

*

påstå inte att jag ska överleva med dig
du äter upp mig som en cancersvulst
jag tillät dig från början att göra detta

;nu, ångrar jag mig




Fri vers av Louisedottern
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 21:42



Bookmark and Share


    tehdog
neeeeej
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern