Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten präntade

 

Poeten präntade med elegant piktur

jag
     Jag

           JAG

i dikt efter dikt
dag efter dag
samma Jag

Men allt dikterna handlade om
var en önskan att bli sedd
av ett du

 




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-04-11 21:58



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"Jag" är ett utlämnande ord, ibland ett darrande, skälvande ord
och så kan det mycket väl vara ...att det vill nå ut till ett" Du".
Även om det söker att dölja sig i sin mest maskerade form.
2010-04-12

    Tea Alex
Ja "huvudet på spiken" är ju redan skrivet, men jag skriver det igen! Huvudet på spiken! :)
2010-04-12

  Johan Bergstjärna VIP
Ä L S K A MEJ!!!! : )
2010-04-12

  aol
så förbaskat sant, ja så är det
vi alla läser ju varann och tycker,
så du slog huvudet på spiken,
2010-04-11

  Ingela Svenson VIP
Ja, men så är det ju! Bra och snyggt layoutat!
2010-04-11

  Caprice! VIP
Men allt poeten mötte var ett annat jag, i bästa fall... ;-)
Väl präntat!
2010-04-11

    ej medlem längre
Gillar verkligen denna träffsäkerhet! Applåd!
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Huvudet på spiken!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger