Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar samband överallt

I varje ord du publicerar
skapar jag min tolkning
jag vänder meningarna ut och in
tills de passar in i mitt utskavda hål

jag vet inte
om min tolkning är baserad på sanning
men den karvar i mina känslor

för jag minns fortfarande
den tiden som ingen annan förstod
- även om det inte är den som du beskriver




Fri vers av aPorcupine
Läst 338 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-11 22:00



Bookmark and Share


  john ekström
oj vad du skriver rätt in i hjärtat på en, jag har varit på jakt en tid nu efter texter att relatera till, egna fyndiga sådana utan det vanliga tramset om rosor är röda etc.
2010-10-25

  Kristina Wallbing
Bra Ylva, riktigt bra!
Så härligt du beskriver det - orden som "karvar i mina känslor" Suverän bild! Men "tolkning som är baserad på sanning" tvivlar jag på att den finns. Du har din sanning utifrån den du är, och jag har min. Och det räcker gott!:)

(ev. kan du se om du kan plocka bort några små onödiga småord...)
2010-04-11

  Michaela Dutius
En dikt som gör att man tänker till!
2010-04-11

    ej medlem längre
snyggt formulerat om en sanning med vissa komplikationer...
2010-04-11

  etthjärtaäralltidrött
Så är det, på gott och ont. Väl beskrivet!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine