Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (á lot)...

 

En fattig äldre dam från Fjällot

ville på gatan tjäna "á lot".

Men äldre tjänar litet

inom detta gebitet,

men hon tog visst betalt per kilot.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 00:11



Bookmark and Share


  aol
tack för ett gott skratt
2010-04-12

  L Patrik W Johansson VIP
Den fetischismen har ökat (har jag hört)

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-12

    ej medlem längre
Låter som något för mig att fundera på *asg*
Du är för skön Thyra!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra