Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade, vackraste


älskade kärlek
förlovade lycka
förbluffande känsla
jag måste förtrycka
vackraste pojke
i själ och i sinne
förblir för evigheten
endast ett minne
du bittraste känsla
du förlorade hopp
av ouppfyllda drömmar
skälver min kropp
älskade kärlek
vackraste ting
hur kan du ge allt,
men ändå ingenting?




Fri vers av candela
Läst 732 gånger
Publicerad 2005-11-17 16:31



Bookmark and Share


  Julia Felicia
Jättefin!!
2005-12-06

  Tove Meyer VIP
Sista två raderna säger allt. Härlig känsla, känns som om orden bara runnit ur dig. Det är smärtsamt vackert utan att vara sentimentalt. Bra!!
2005-12-06

    BrokenHearted
underbar rytm i denna lilla dikt.. morgonens favorit:-)
skönt å läsa...
BRA!!
kram
2005-11-22

  Peter Stjerngrim VIP
Fin rytm som tillsammans med enkelheten i flödet berör - Tycker om!
2005-11-19

  Markattan
Ja, jag håller med, kärlekens hela väsen har du fått med här i dessa, trots allt, ganska korta rader. Välformulerat och bra!
2005-11-17

  Daniel_78 VIP
Du skriver om kärlek med rim och relativt vanliga rimmord...
men det funkar ändå, jag är lite förvånad...det brukar bli så
"mesigt" eller något annat ord jag söker....MEN och observera MEN,
det funkar här hos dig...Jag vet inte vad det är....Det blir jättebra flyt
med vackert innehåll.. hoppas du greppar vad jag försöker säga med mitt dravel =)
2005-11-17

    Nicklas VIP
Det känns som om att du får med allt. Både hur underbar kärlek kan vara och hur hemsk den kan vara.

Jag gillar ditt sätt att skriva.
Rimmet får texten att flyta på bra.

Vackert, igen!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela