Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( rep)




Själsljus

Solljus blir själsljus..

Smälter samman i en kropp

som törstar efter naturens

ljusa återfödelse..

Efter mörka dagars grepp..

Målar ljuset strålar

 över

 ögats vackra vyer..




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-12 11:46



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
underbar
2010-04-13

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-04-12

  Regn & Grus
Fager & livslusten fyller varje mjukläst rad!
Vilken skön dikt!
2010-04-12

  Suzy med punkterna
Bildskönt vackert
2010-04-12

  Nasrin
vackert och känslosamt!
2010-04-12

    Lynx
Svindlande vackert :)
2010-04-12

  kråkan VIP
..vacket:)
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP