Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort tanke under matematiklektionen.


Kyssar genom GSM-nät


pojken med blyertsflöde
han som fastna för flicka så
sitter vid sitt massiva skrivbord
där orden väger tyngst

med vit dansande fjäderpenna
klumpar det röda bläcket
mot vitaste ark
skapar ordsatser som klyver
människors inre

;i verkligheten har han en gul blyerts

*

orden packas varsamt
i stämplat kuvert
destination, dig




;hon vaknar ur sin dagdröm när mobilen vibrerar mot låret







Fri vers av Louisedottern
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern