Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv- vår


Livet är


Livet är
som den vårdag
då det torra lövet
seglar fram i bäcken
klarar muntert alla faror
virvlar ner i strömfåran
mellan stora stötestenar
fortsätter djärvt ut
mot okänt hav




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 12:32



Bookmark and Share


  om en Siri
härligt!
2010-04-20

  papessa
så skall det vara att leva jämt precis så muntert...underbart...
2010-04-14

    Maria Malm
Ett stort innehåll har livet, fast man tänker inte på det alla dagar.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors