Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedjanivind

 

i denna natt ber jag dig

 

nattvind

 

svep din mantel om mina axlar

 

 

tänd tusende stjärnljus i mitt inre

 

låt mig vandra

handljus

 

 

i denna gryning ber jag dig

 

 

morgonvind

 

berör

 

markers stegvilja

 

fyll mig med

 

givarljus 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser