Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne från en neurosedyn skadad

Du fick klä av dig på din överkropp
och visa dina missbildade armar å händer
du var bara fem år
överläkaren satt på en stol brevid
och visade med en liten pinne olika delar
läkarkandidaterna stirrade på dina händer
alla utom en ung kvinna
hon tittade in i dina ögon
och hon såg så ledsen ut
så du kände att du ville gå fram till henne
å fråga varför hon var ledsen
och trösta henne




Fri vers av Michael Lilja
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 17:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin
P.S. Men jag tänker säga ifrån nästa gång. Nej. Nu får det räcka.
2010-04-12

  Catharina Edin
Sådär gör de fortfarande. Visar upp min dotters CP-skada för kandidaterna; jag tycker inte om det, men det är ju så de läkarstuderande lär sig.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja