Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen reagerar – Själslig misshandel


Detta är mitt svar;
Jag orkar inte längre
med din misshandel.

Sluta Nu! Annars lämnar
Jag Dig - denna gång för alltid.

Försök älska mig.
Tillåt mig att älska dig.
Tro, Hopp & Kärlek.

Does that ring a bell? Orden
gav vi varandra, Föddes.

Det var första chans.
Jag ger dig nu en andra.
Ta vara på den.

Älska den person vi är.
Lev som de tre orden lär.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp