Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min rädsla

Du ser mig inte för jag blundar

Rädslan kommer smygande

Men det kan du inte se..

För jag

 

BLUNDAR




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-12 19:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Får många bilder här........
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish