Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen ett blogginlägg, men jag kan inte riktigt dra en gräns mellan dikt, ord och mina fantasier som har fått hicka. (engulslump.blogspot.com)




Någon gång ska vi alla vakna

 

 

Och när alla andra längtar framåt
vrider du dig mot röken i öster
frågar dig själv hur mycket en sekund väger
och tar bort handen från hjärtat

 

 

 

 

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-12 22:50



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Likt magi så det måste vara poesi:) fint skrivet*applåd*tack för läsningen:)
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine