Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1+1=1

kom hit och fyll mitt tomrum
för jag känner mig vilsen i min egen kropp
det är något som fattas
och jag tror jag har hittat mitt svar

för vi har hamnat fel
nu ska vi hitta rätt
tryck på knappen
flyg iväg

vi klarar det tillsammans
för tillsammans är vi ett




Fri vers av Malott
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 23:47



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint du skildrar detta
att vara ett tillsammans
2010-04-16

  aol
får jag krama dej
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott