Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mig problem

jag ljuger när jag ser dig
och det är känslorna som svallar

jag ljuger vid tanken på dig
och det är hjärtat som klappar

jag ljuger när våra händer möts
och det är kärleken som tynger




Fri vers av Malott
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 22:26



Bookmark and Share


  Maria T
Välkommen tillbaka.
Jag känner så väl igen mig själv
i denna dikt
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott