Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tala om för mig nu

du måste krama mig hårt
för annars kommer jag glömma bort vad kärlek är
du måste kyssa mig mjukt
för annars kommer jag glömma bort vad kärlek är
du måste tala om för min nu
för annars kommer jag glömma bort vad kärlek är

...nu är det försent




Fri vers av Malott
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 14:13



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, det kan bli för sent.
Men glöm inte bort vad kärlek är.
Fin dikt.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott