Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sörg inte min själ

runt mig är det tyst
mörkret faller sakta över min kropp
jag blir kall
känslorna drar som kalla kårar över min nakna rygg
och jag blir stel
stelare än det träd som stått på marken i all den tid vi kan minnas
det är också tyst
men jag kan skildra dess konturer i mitt snabbaste ögonkast
det är svart
nu är trädet borta
så är också jag
sörg ej




Fri vers av Malott
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 22:42



Bookmark and Share


  Maria T
Detta var en stark dikt
med ett djupt innehåll.
Mycket bra
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott