Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger mig allt, ge mig lite till

jag vill tycka dig känna min oro och ängslan
fast du inte vill tynga din kropp med allt
du ger mig känslor och jag blir ängslig


snälla, visa mig vart ljuset finns
jag vill hitta det hos dig




Fri vers av Malott
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 22:31



Bookmark and Share


  Maria T
Fin dikt om längtan
efter ljuset
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott