Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

En längtan, så naken.. En helt vanlig innerlig längtan, efter dig som inte finns här och nu, men i hjärtat för evigt... finns bara Du...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-13 11:04



Bookmark and Share


  aol
ömt så fint skriftat
2010-09-22

  Sabina "ops"
början på en fin kärleks sång
längtan..kärlek underbart
2010-04-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Och mjukt. Som bomull. =)
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish