Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom


allt måste vi leva med

allt måste vi lära oss leva med

även det svåraste
om vi ska överleva ett tag till




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-13 15:15



Bookmark and Share


  walborg
.. överleva som levande ...ja
2010-04-13

  aol
en stark sann skrft
2010-04-13

  Christine Sabel
Så sant, ge det plats! Så fyller det inte så mycket!
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Problemet infinner sig när man som jag upprepar misstagen.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger