Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag spillde kaffe på pappret där denna texten fick sitt liv.


Skrik ut din inre vår i min mun


tystnad,
när orden blir överflödiga
för ett ögonblick

fingrar som långsamt,
letar sig fram över bar hud

sommarsolen för tankarna
till sin slutliga nakenhet
viskningar som aldrig
kan nå fram,

men bruset i magtrakten säger,
allt det där vi inte ville
att andra skulle få höra

;kyss mig igen




Fri vers av Louisedottern
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 16:05



Bookmark and Share


    tehdog
"men bruset i magtrakten säger,
allt det där vi inte ville
att andra skulle få höra"

stilrent och 100.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern