Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirringen i min själ märks i mina texter.


Turbulens i tankebanorna


längtan efter vår,
har aldrig varit så kraftfull
hos mig förut

ett vackert nytt år som balanserar
på den tunna linjen utav kyssar,
och ensamhet

du sätter eld på mitt blodomlopp
;när du ser på mig

ett tunt sommarplagg fladdrar lätt
i den lekande vårvinden
ditt övergivna väsen döljer sig därunder,
misslyckas dock för du skrattar

;döljer sig inte något otroligt vackert i allas ögon

men i just dina finns något,
jag inte alls kan ta på
jag tänker inte alls be om ursäkt för att,
jag saknar dig innan du ens lämnat vår samvaro











Fri vers av Louisedottern
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern