Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhänge för det sjunkande





gator,


erövra mig

gör mig smärtfri

resan ska

vara över.




jag härdar ut mitt ansikte


krånglar in och ut

ur det





tiden luckras upp


musiken


slickar själens foder. frossar

i hennes rester.



jag hinner se trappavsatser

i det bottenlösa


följer

ett enda språk.



innan jag mörkläggs







Fri vers av am
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-13 21:49



Bookmark and Share


  Peter Matsa
dikten ger en speciell känsla. av storstad. om att vara fånge.

du blandar intrycken skickligt.
2010-04-16

  Robert W
glasklart och iskallt.

en del trista spår hinner du ändå avverka som hamsterhjul och avspark, men helheten blir att du skriver otroligt stort i det lilla. och vilken konst det blir av det.
2010-04-16

  TrollTörnTrappan VIP
Häftiga perspektiv!

Genom smink och djupare trappor...

Du håller tråden längs hela poesin.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

am
am