Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst rytm

ett år har snart passerat
det går inte att fånga dagarna som passerat

inget är längre fattbart
bortgången har begravts någonstans

ingen kan ta på det som passerat vinterns skuggor
bara minnen som levt i det dova

minns snart inget av året som passerat oss - mig
bara att det fattas något

min aorta har slitits isär
och pulserar ljudlöst




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-13 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP