Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärlek får du känna varm...

 

en kärlek får du känna varm

från hjärtat som hett glöda vill

 

när lyckan öppnar kärleksport

ska känslor blomma som en ros

 

med kronblads lena sammetsyta

det mjuka lägger varsamt hand

 

på alla gnistor små som bränns

av kärlek sann och värdefull

 

när hjärtat ditt det samlar upp

den kärlek som du känna varm

 

då fylls ditt liv  med känslighet

så att ditt öra hör min bön

 

om vackra fåglars kvittersång

som själens saga vill förtälja

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-14 00:07



Bookmark and Share


  Gigi
Mycket vacker dikt!
2010-04-14

  Monika A Mirsch VIP
att fylla livet med känslighet - en dikt om närlighet - vackert!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra