Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller kanske bryter det mot ett budord?


Är förälskelse ett brott mot grundlagen?


minns hur dina slitna skor mot den gamla trätrappan,
satte ljud på den visuella tillfredställelsen jag fick av att
gå gatan fram med dig vid min sida

;sluta få mig att lita på något obeständigt är du snäll

vi lärde varandra om hur livet kunde upplevas
du uppskattade nog ärligt talat mina ord mer än,
jag uppskattade din flykt bort

;nu ska vi inte bli sentimentala




Fri vers av Louisedottern
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 13:57



Bookmark and Share


  Amorina
Fint skrivet! Jag tycker att du har en egen stil. Bra!
2010-04-18

    tehdog
riktigt bra och snyggt.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern