Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, är det verkligen så illa?


Onsdagsinsikter serverade på en engångstallrik


nej, nu jävlar får vi väl skärpa oss!

men jag har inte kraften idag,
njutningen överskrider ansvaret

dekadens är väl ganska vacker?


;jag skjuter upp allt till sen och ber,
för att livet ska skona mig




Fri vers av Louisedottern
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 13:59



Bookmark and Share


  Karl den store
Jo, jo prokrastinering känner en ju till:-)
2010-04-14

  rockpuppy
Haha, känner igen mig så väl ibland...
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern