Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svår-snår


snårligen bliven

svårligen skriven




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 17:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kort och rimfin !!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen