Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via dolorosa

Det finns blodspår vid via dolorosa
där någon var förevigt ung
i porten växer bara spindelväv
dina läppar små så som vin
utan mättnad




Fri vers av Michael Lilja
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja