Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pank

En strandad blåval
får vuxna människor att gråta

en hemlös smutsig kvinna
får dig att se ned i gatan

ett blint barn i Serbien
får dig att adoptera

en tandlös alkis i t-banan

får dig att springa till tåget

När ska vi börja se?

Och
hjälpa de som lever inpå oss?

De som smyger in i porten

och
sover under trappan.

För jävligt med de som blev utan bostad i Pakistan
då öppnar vi plånboken
skänker 17 miljoner

..................
.............
..........
....
...

medans

35 åriga Lisa säljer sin kropp
till en torsk

som

grät sist han fick
30 miljoner på

sitt fallskärmsavtal.




Fri vers av Maya
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-11-08 10:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag läser och får lite att fundera över...jaa..35 åriga Lisa är utsatt och ratad..texten har ett bra budskap..
2005-11-09

  Daniel_78 VIP
jag instämmer till 95 % med 5 % marginal
2005-11-08

  johii
mycket träffande
mycket talande om den mystiska och ej så igenomtänkta kulturen vi lever i.
bra!!
:)
2005-11-08

  mariann
Mmm, dina ord behövs. Bra med seende ögon.
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya