Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kött och blod

så utelämnande
självskriven.
naiv existens,
i närsynt värld.
har du läst kapitel 12,
mellan revben 3 och 5?

så uppenbar
klarsynt.
destruktiv
i sin natur.

jag skrev en dikt idag.
mellan revben 6 och 7.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 22:18



Bookmark and Share


  poetlinan
Annorlunda, och fint. Jag gillar den!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP