Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ju inte frysa


Jag ska ge dig allt jag har


Allt




... allt utom mina morrontofflor




Fri vers av Almagrundet
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-11-08 11:16



Bookmark and Share


    Florence
Rolig punktering av sliten kärleksretorik.
2005-11-09

  Cris
Så ädelt! tycker denna var söt. Utan tofflor kanske du får kalla fötter och springer iväg. Håll dem varma...
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet